Fotorelacja z warsztatów

W dniach od 29 listopada do 1 grudnia b.r. młodzież uczestnicząca w projekcie «AS: aktywnie – społecznie» wzięła udział w warsztatach integracyjno-motywacyjnych pn. ”Moje kompetencje społeczne”. W skład osiemnastoosobowej grupy weszli m.in. uczniowie Zespołu Szkół ekonomiczno-gastronomicznych w Oświęcimiu oraz Zespołu Nr 2 Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego i Technicznych
w Oświęcimiu.
Warsztaty zorganizowano w pięknej miejscowości Bustryk k. Zębu, poprowadził je doświadczony psycholog Sławomir Woch. Młodzi Małopolanie aktywnie uczestniczyli w działaniach, które miały na celu nie tylko podnoszenie kompetencji, ale również integrację grupy.
Miłym akcentem pobytu na Podhalu była wycieczka do Zakopanego. Wędrówka na Gubałówkę i spacer po zimowej stolicy Polski na długo pozostaną w pamięci.
Pozytywna atmosfera pierwszych warsztatów przejdzie do historii naszego projektu – uczestnicy już nie mogą się doczekać kolejnych inspirujących spotkań!